2016-07-13 227 浏览
话说中同想食墨西哥野,就同佢去试左间位于荔枝角工厦入面细细间既墨西哥菜!Chicken Quesadilla ($78)大爱Quesadilla呢种墨西哥薄饼,上枱既时间热辣辣,芝士份量都好多,同烤鸡肉好夹,配埋上埋牛油果茄蕃,食落都唔会觉得好滞!Smoked pulled pork sliders ($42)做bbq sauce 调味过既手撕猪肉,唔肥且干身,辣椒沙律酱更加左成个包既层次,但如果猪肉可以juicy多啲就更加好了!Chili nachos ($78)香辣牛肉既nachos, 牛肉未算好辣,但墨西哥辣椒增加左整体既辣味,豆蓉打得都几细滑,同牛肉融入埋,所以就算只系nacho都好饱,份量好大啊!总括黎讲,估唔到荔枝角工厦有特色墨西哥菜,质素仲要唔错!唯一美中不足系饮品选择唔够,如果有啲酒饮下,配埋墨西哥小食就真心一流!
Chicken Quesadilla ($78)
Chili nachos ($78)
Tacos
  • Chicken Quesadilla