2023-07-13
松叶蟹甲罗烧 ($148)寿喜牛肉锅 ($148)烧芝士年糕 ($38)池鱼仔唐扬 ($68)日式烧饭团 ($48)蓝桔富士山 ($38)巨峰富士山 ($38)竟然有松叶蟹甲罗烧可以食😍😍佢会另外跟多两块蒜蓉包🥖想讲嘅系真系好香,而家蒜蓉包嘅味道比起好多地方都仲要好食。而夹埋甲罗烧一齐食嘅话,一嚟可以食到有好丰富嘅蟹肉,二嚟蒜香同甲罗烧嘅味道好夹,有一阵好浓嘅味道😋真系值得一试架!另外就叫左一份烧芝士年糕,有烧过嘅真系会正好多🤩🤩首先令到个皮多左种焦黄色,净系卖相都吸引左好多,同埋咬落去嘅时候真系感受到外脆内软嘅口感,最紧要芝士系烧过之后系流心嘅,做得到拉丝嘅效果,好抵赞👏🏻不过食落口真系要小心因为系即叫即烧嘅,所以都偏热架,千祈唔好谂住一啖就食哂佢🤣🤣慢慢咬会更好仲有就系池鱼仔唐扬,份量好多🫢🫢多到两个人都差啲食唔哂。而每一条都系炸到好香口,蘸埋蛋黄酱多左一阵酸酸甜甜嘅味道令人觉得冇咁热气,系一个非常好嘅配搭👍🏻🤤评分:10/10😊观塘开源道60号骆驼漆大厦第3座5楼S室
寿喜牛肉锅 ($148)
烧芝士年糕 ($38)
池鱼仔唐扬 ($68)
日式烧饭团 ($48)
蓝桔富士山 ($38)
巨峰富士山 ($38)
评分:10/10😊
观塘开源道60号骆驼漆大厦第3座5楼S室