【惊喜全部食物大高质❤️‍🔥】呢间真心人气CAFE‼️佢啲SOUFFLÉ PANCAKE真心好出名😍长期排长龙😫LUNCH HOUR DINNER TIME真系好多人😭搞到我好想食多几次但又唔想排队🥺一开始以为剩系甜品出名,食完之后发现好多都好高质😍完全系成为我心目中CAFE NO.1 🥇(但其实我好少食CAFE🤣).🍴熔岩乳酪蓝莓疏乎厘班戟 疏乎厘有好多唔同嘅味😬呢个系好耐之前食😂已经冇咗呢个味!一上果阵系有块胶,一拎走块胶啲乳酪好似熔岩咁流落唻真系劲打卡ABLE📸梳乎厘啲CREAM 好CREAMY😍食落唔会好甜👍🏻空气感十足,好似食紧棉花糖咁,会动L动L咁郁好JENG🥰加埋朱古力脆脆一齐食好正😍呢度梳乎厘真系必点‼️.🍴佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟 呢个味系近排有😍虽然佢唔系熔岩嘅SOUFFLÉ 🌋但佢食落去都系软绵绵,蛋味都几香🥚加埋浓郁伯爵茶味🍵有甜甜地嘅啫喱、橙、西柚🍊推介❣️.🍴 COBBER NOODLE 蕃茄意粉蕃茄味浓,虾嘅份量都多,佢有得拣辣度,我地拣咗少辣,但都偏辣🌶会令人想继续食落去😚推介‼️.🍴黑松露忌廉杂菌意粉 黑松露意粉松露味好浓👍🏻闻落去都好香,杂菌嘅份量都
🍴熔岩乳酪蓝莓疏乎厘班戟
熔岩乳酪蓝莓疏乎厘班戟

🍴佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟
佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟

🍴 COBBER NOODLE
COBBEE  NOODLE

🍴黑松露忌廉杂菌意粉
黑松露忌廉杂菌意粉

黑松露意粉松露味好浓👍🏻闻落去都好香,杂菌嘅份量都多,个汁食落好CREAMY😋
🍴咸蛋黄薯条
咸蛋黄薯条咸蛋味好香🍟炸得几脆,每条薯条都有咸蛋味嘅味🫢闻落去都好香🥳
🍴松露薯条
松露薯条

黑松露薯条好多黑松露酱👍🏻唔叫话好浓,唔中意黑松露嘅人都可以叫😂底果啲薯条系冇黑松露酱沾到嘅😙佢系用幼身薯条🍟炸得够脆😋
🍴蕃茄辣肉丸
蕃茄辣肉丸

佢有10粒,好浓蕃茄味🥫越食越辣🌶佢仲跟咗几块包,个包够晒脆🍞 包加酱一齐食真系好好食😋啲酱好多😂多到可以沾埋薯条食🍅
🍴和风火焰帆立贝意粉
和风火焰帆立贝意粉

呢款系期间限定,食落好有日本FEEL🇯🇵有3大旧帆立贝🍴几特别😬但佢意粉面条几幼😋几中意呢只质地👍🏻
🍴明太子大虾忌廉炖饭
明太子大虾忌廉炖饭

味道唔错食落好CREAMY,唔会话好咸😚粒粒饭都有明太子汁🤣虾嘅份量有都唔少,但啲虾爽口🦐辣辣地令人停唔到口😳
🍴炸鱿鱼须配芥末籽蛋黄酱
炸鱿鱼须配芥末籽蛋黄酱

鱿鱼炸得够脆口,份量都多😚
🕛星期六12点到都要等到1点半😭因为佢无限时🥺所以真系好难预等到几点,有啲客真系食完坐喺度倾好耐计😫门口又12点几开始到我走果阵2点几都排长龙好多人😤
🔖佢定期会出唔同期间限定嘅食物🤩例如意粉、SOUFFLÉ PANCAKE💩琴日去见到佢好似出咗三款期间限定SOUFFLÉ PANCAKE😋包括芒果味同伯爵茶,仲有一款唔记得😂不过最出名嘅TIRAMISU 熔岩SOUFFLÉ PANCAKE就放系BASIC MENU💩大家唔使惊冇得食😋
💡虽然佢都几多位,但系无限时真系令门口好多人
💡其实佢都几隐蔽,系工厦上一层😬
💡有加一服务费💲
😷大家记著等疫情好返啲先去试💪🏻
💎推介指数: 💎💎💎💎💎(全部食物都好高质😋)
💡性价比:✨✨✨✨✨
🍴ENCORE指数: 💛💛💛💛💛(绝对会再去😍我仲未食到TIRAMISU SOUFFLÉ PANCAKE😭
熔岩乳酪蓝莓疏乎厘班戟
佛手柑啫喱伯爵茶忌廉梳乎厘班戟