2019-09-20 176 浏览
今晚男朋友带我黎I's Land Cafe dinner,佢话之前食过lunch唔错,所以带我黎食dinner。上到去I's Land Cafe环境好舒服,座位与座位之间都阔落。我地叫咗个2人餐,有汤、沙律、小食、两款主菜、饮品连甜品,以$398依个价钱真系几抵食。先黎个餐汤同蒜蓉包,餐汤材料都唔少,平时餐厅都系一个餐汤加一块蒜蓉包,I's Land Cafe居然有四块。蒜蓉包脆脆的。是日果汁系新鲜橙汁小食我地选左粗薯条,粗薯条热辣辣、外脆内软,内面薯仔蓉好香滑、外面薯皮好脆口!德国猪手配三色汁,呢个猪手个皮脆到不得了,食落去索索声🎶难得里面既肉唔算太干,都有肉汁。白松露忌廉带子手工扭绳粉,意粉啱啱炒好就上碟,热辣辣好好味,一放入口就食到好大阵白松露味,扭绳粉有d似银针粉,口感烟韧!好特别,平时系出面餐厅都唔会食到。其中一个甜品加钱转左心太软配3.6牛乳雪糕,心太软能够做到岩浆涌出的效果,表现令人很满意。

是日果汁系新鲜橙汁

2019-09-16