2022-06-02 481 浏览
工厦多隐世美食就出晒名架啦~今日嚟到观塘嘅工厦揾到一间装修别出心裁,有一股秋天气息嘅餐厅,吸引咗我入去试一试。秋天有一种离别嘅感觉,份外有格调,店中都有好多挂画同中国风嘅设计,令店舖喺云云工厦食肆中突围而出。除咗装修有心思之外,食物一样高质!小编叫咗一份口水鸡便当,个口水汁做得非常香口,绝对唔系单靠辣味取胜,而系好有层次地有一种麻嘅感觉,用嚟食鸡送饭真系一流!鸡肉本身都相当嫩滑,火候恰到好处,唔会煮得太耐导致韧或者老,而且能够锁住鸡嘅鲜味同埋肉汁,食到欲罢不能!便当仲有一份菜蔬同茄子,照顾到食客嘅营养需要同埋健康,十分细心。便当份量都唔错,小编作为一名大食男性都觉得够饱。如果大家想试吓支持小店嘅便当,不妨到访观塘嘅秋意一试~