2020-06-11 1809 浏览
今日中午大概12点同朋友黎度工厦既餐厅黎觅食🤗😋 环境都几干净,一开始无乜堂食客人,见佢净系密密出外卖餐!选餐上,见佢有每日午餐ABCD餐选择,不过我无乜兴趣🤣 而且黎之前见有人写食评赞佢既焗茄汁猪扒意粉🍝所以决定叫第2个menu!!睇完menu,发现无焗茄汁猪扒意粉😂 问职员后,发现原来佢menu上系有埋蜜汁豆呢个字,但我唔食既,所以就走左啲豆佢!等左唔系好耐就有得食, 份量都够食! 但听朋友讲佢哋午餐嘅焗牛脷饭个size就好似比我呢个餐细啦!外观方面,我觉得佢焗得唔系好够,芝士无结备一层膜,都无拉芝😬。呢一个焗意粉,配料都比得几多!味道方面,茄汁我同朋友都觉得有少少淡!! 希望会浓翻少少,同焗得香啲!猪扒肉质都一般般的!