2019-07-18 94 浏览
大肚姊妹朋友临盆在即,为左祝佢顺利我地去左佢附近既地区食野,天气咁热大肚婆真系唔好四围走。加上西餐比较多款式,所以今次去左由佢之前来过,觉得几好的社企餐厅食下倾下RELAX下。餐厅在地铁站附近既工厦,我唔熟呢区不在都好易找到,而且环境都唔错,有一般街外的餐厅格调,气氛好而且比较安静,唔会嘈亲BB~~HAHA食物选择都几多,我地叫左个RIBS, 意粉同埋个芝士焗大啡姑,迟下大肚朋友要坐月,四围都冇得去,西餐应该都唔多有机会食,所以今次真系要食佢至LIKE既野至得。呢个卡邦尼意粉最平和$128,好香CREAM味,而且唔太重口味,意粉也好弹牙,好好的一个主食。佢有只温泉蛋因有大肚妈妈我地要求另上,咁等朋友食左, 我先再加入去。味道好质地好滑。芝士肉酱焗大啡姑,一碟2件,$78 好浓烈的芝士味,加埋肉酱好似夹,而且用啡姑做底的感觉好特意,原来咁配合的口感是非常之好,大LIKE

卡邦尼意粉

芝士肉酱焗大啡姑