2022-05-24 49 浏览
寻找工厦中嘅美食 九龙区一定会谂起观塘 过左海系太古都有好选择🤩 今日就为大家介绍一间太古工厦美食 环境装修富有风情 颇有格调🥰见到好多人嚟到都一定会食pizza 我哋今晚就拣咗一个pizza 一个小食同一个意粉🍝 小食试左费伦天拿式菠菜焗生蚝及薯皮 生蚝好浓味🦪 加上大量芝士好邪恶😋 Pizza就试左蒲烧鳗鱼 因为酱汁系我钟意食嘅千岛酱😚 配鳗鱼嘅Pizza比较少见 估唔到都几好食 pizza上嘅洋葱同意大利瓜好甜好清爽 中和左大量芝士嘅腻😝 无限拉丝超正😍意粉拣左法国膏蟹肉扁意粉配蟹膏忌廉汁🤤 听个名都流晒口水 蟹膏忌廉汁蟹味浓郁creamy 挂满每条Linguine 蟹肉嘅份量都几多架🤭 附近返工嘅朋友可以过嚟食lunch好幸福🌟

Pizza就试左蒲烧鳗鱼 因为酱汁系我钟意食嘅千岛酱😚