2022-12-28 126 浏览
贝柱蟹膏沙律虽然只系前菜,但用料都唔马虎,贝柱同蟹膏份量都不少,而且有鲜味,开胃了🤭碎蒽吞拿鱼茸海胆最中饼好特别,好似食紧三文治咁!入面既馅都好丰富,有吞拿鱼茸、海胆、鱼籽,味道浓郁,各样食材亦无互相抢味👍🏻刺身盛款式好多,包括日本生蚝、油甘鱼、牡丹虾、活赤贝、火炙剑鱼、铿鱼、鲍鱼,职员提醒先食淡味既刺身,比较印象深刻系火炙剑鱼、铿鱼、鲍鱼!柚香鳕白子之前未试过食白子,感觉好creamy,同埋有啲柚子伴住味道无咁腥~芝士鳗鱼卷呢个鳗鱼卷都几impressed! 卷物上面系鳗鱼同埋好多芝士,入面有蛋同青瓜丝,本身芝士同鳗鱼都系比较重口味同饱肚既野,不过整体balance又做得好,食一件都好满足👍🏻火灸左口鱼边寿司左口鱼烧得刚好,而且好多鱼既油脂👍🏻👍🏻海胆军舰海胆好新鲜,而且份量不少,味道好浓郁!三文鱼籽军舰三文鱼籽粒粒分明,带有少少咸味又有口感~烧鸟盛包括鸡肉软骨串、大葱鸡肉串、阿波尾鸡皮、阿波尾鸡肾 、肠,不过个人就觉得寿司同刺身比烧鸟出色~甜品浓浓既豆腐味雪糕😋

贝柱蟹膏沙律

碎蒽吞拿鱼茸海胆最中饼

刺身

柚香鳕白子

芝士鳗鱼卷

火灸左口鱼边寿司
左口鱼烧得刚好,而且好多鱼既油脂👍🏻👍🏻

海胆军舰
海胆好新鲜,而且份量不少,味道好浓郁!

三文鱼籽军舰
三文鱼籽粒粒分明,带有少少咸味又有口感~

烧鸟盛
包括鸡肉软骨串、大葱鸡肉串、阿波尾鸡皮、阿波尾鸡肾 、肠,不过个人就觉得寿司刺身比烧鸟出色~

甜品
浓浓既豆腐味雪糕😋