见到食评好似唔错就book台同老公食晚餐,同都想探索下D工厦餐厅.咁一黎坐低台就有茶,自己倒黎饮。跟著上左4 小碟kimchi 茄子geh 小菜。咁睇menu 啦,有分唔同类别晚餐如饭,面,锅,小吃。咁每页上面都有写 小菜。茶。雪糕。咁我地就点左 3 样食物,牛肋骨饭,烤牛肋骨同泡菜煎饼。跟著问茶系咪餐茶,原来系台上面D茶(哦.....) 多谢你写出黎话我知~ 咁我地等主菜期间食晒D kimchi 想refill,跟著个staff 话冇。其实讲真,D kimchi咁细份,refill 唔过分,同你每个小菜上面都写话有小菜,即系点? 算啦,上菜。第一个牛肋骨饭OK,捞饭唔错。sorry 冇相。 好似大约$90 跟著烤牛肋骨,其实几好食,好juicy。但系冇饭跟,比较可惜。$150 得几块仲冇饭,有D 贵。最后泡菜煎饼,煎得好脆,但系冇左饼geh感觉。不过算足料,好多蔬菜我就试过一次算,唔会再试。

多谢你写出黎话我知~

跟著烤牛肋骨,其实几好食,好juicy。
但系冇饭跟,比较可惜。$150 得几块仲冇饭,有D 贵。

我就试过一次算,唔会再试。

泡菜煎饼