2019-07-08 1806 浏览
难得去观塘半日游👻就试左朋友推介,话好好食既cafe‼️佢系工厦入面,一半系cafe☕️另一边就卖画具👩🏻‍🎨呢款必试😋个酱汁好浓好浓既虾味🍤有d似龙虾汁🦞超好味❤️大虾几弹牙,不过得三只🙈好彩有大量既樱花虾所以都唔会dry😂扁意粉煮得岩岩好,系我至爱既al dente💯唯一唔好就系整体偏咸左少少,系重口味之选🤪•🐔白味噌鸡肉忌廉Rigatoni(7.5/10) 💰$88鸡肉既分量好多,水准正常😂酱汁一样做得好好,原来味噌同忌廉超夹😍平时餐厅好少会有rigatoni,但我个人就觉得煮得硬左少少🤔无左弹牙个种感觉🙈•🍴跟餐有餐汤、甜品同饮品汤系椰菜花汤🥦几特别👏🏻甜品系Brownie,整得好浓朱古力味🍫有饼店既水准😍但真系迷你左少少,唔够喉🙈•我系年三十晏画去,得几台人🤔环境超舒服,可以慢慢倾下计❤️overall系间好高质既cafe👍🏻
🌸樱花虾大虾忌廉扁意粉

🐔白味噌鸡肉忌廉Rigatoni(7.5/10) 💰$88

🍴跟餐有餐汤、甜品同饮品

🌸樱花虾大虾忌廉扁意粉
  • 意粉