2016-06-17 3667 浏览
Lunch time 唔想又食茶记,见呢度食评唔错就拣左呢间位于工业大厦入面Precious食番个西餐, Set lunch拣左烟三文鱼忌廉意粉,朋友就要拿破拿鲜茄青口意粉, lunch set 只包左餐汤同餐包,另加$6就可以有埋野饮,我地两个都唔好饮品所以都无加, 餐包系蒜蓉牛油方包表面脆脆香口好食,餐汤唔知系咩忌廉汤味道普通偏淡味,三文鱼忌廉意粉都ok, 忌廉汁尚算creamy味道都不错,意粉则略为淋了一点,朋友就话佢既青口意粉唔好食,拿破拿汁较酸青口较干身无咩味,应该都系雪藏青口,其实总括来讲野食就不过不失唔算好好味,食评咁好应该系附近无咩其他优质d既餐厅,所以系果区来讲已经系最好了。