2022-12-10 106 浏览
呢排世界杯,梗系要留返系屋企睇波啦。睇波最啱就系食住炸鸡,饮住汽水咁睇。咁啱公司附近开咗一间人气炸鸡餐厅,咁就揾日放工,买个炸鸡外卖返屋企同屋企人一路睇波一路食。间餐厅仲好有gimmick 咁揾左个曾参选世界先生的 OPPA做推广,除咗可以得到张男神卡之外,如果下载埋Chimac 手机应用程式,仲可以得到男神年历卡添。今次真系有得睇又有得食啦!我拣左个二人特攻炸鸡盒套餐,包炸鸡2份、小食2份、迷你饭2份、饮品2份。炸鸡拣左原味同蜂蜜焦糖味,原味香脆松软,而焦糖味亦同啲鸡好夹。鸡肉爽滑弹牙,亦可保留到肉汁嘅鲜味。小食就拣左鱼糕串同炸薯条,鱼糕串有韩国嘅街头风味,而炸薯条都几粗同食到啖啖薯蓉。迷你饭叫左韩式粉丝同韩式牛肉饭,细细份咁,份量岩岩好。当然野饮就唔少得韩国出名嘅忌廉鲜奶同芦荟乐啦,每次食韩餐必饮。睇住波。食住炸鸡真系人生一大享受。#Chimac 炸鸡 #足球 #足球盛事 #足球狂热 #football #koreanfood #koreanbbq #foodie #hkfoodie #party #gathering

迷你饭叫左韩式粉丝同韩式牛肉饭,细细份咁,份量岩岩好。

睇住波。食住炸鸡真系人生一大享受。

2022-12-05