2024-08-01
喺观塘工厂区见到间好吸引嘅餐厅!😍餐厅内外都充满住森林系嘅元素,非常养眼!😍食物款式都几多,我哋叫咗一个沙律同埋一个套餐~沙律颜色好靓!蔬菜新鲜而且蕃茄好爽口好甜~芫荽同埋清脆嘅芹菜令到成个沙律味道更出色,配埋泰式口味酱汁十分惹味开胃!牛肚用慢煮方式烹调,食落好软腍。😋双色意粉配上充满蟹膏嘅酱汁色泽相当鲜艳!除咗满满嘅蟹膏,亦有好多蟹肉,蟹鲜味相当浓郁!刺身带子好湿润鲜甜!意粉软硬度适中,口感相当不错!😍另外我哋亦加咗$88 加配咗是日餐汤配自家制香草面包、饮品、巴斯克类/蛋糕/甜品(半价升级)~冻特浓朱古力非常浓郁,唔会好甜!Topping有大量cream同埋朱古力碎,好吸引!🤩Grapefruit Summer Soda 西柚味好重,酸酸甜甜配上梳打非常解渴!果然好啱夏天饮!🙈梳乎厘班戟好大份~两件厚身班戟搭埋一齐,加上满泻嘅吉士酱,相当邪恶!食落绵密湿润,口感香甜而且富空气感,蛋香味十足~配上脆卜卜嘅焦糖相当夹!超级满足!😍😍
餐厅内外都充满住森林系嘅元素,非常养眼!😍
食物款式都几多,我哋叫咗一个沙律同埋一个套餐~