2021-04-18 602 浏览
想食程班长好耐,但好少机会黎荔枝角。加上程班长唔系日日都开,都食过几次闭门羹haha今次去开d2place 睇岩时间就上黎试食啦🤣试左佢写特色既麻油鸡面线,menu上仲写话食完唔好开车,原来酒味真系几重架。不过鸡肉就唔嫩滑,面线都一般。可能见佢写特色,期望太高,所以我地觉得一般般,系个麻油汤有酒几特别。肉燥饭就期待以上,试过香港好多间肉燥饭都好一般,而程班长既肉燥饭真系有台湾既味道!份量一样系唔多,下次再有机会要嗌个大既先得🤣另外都想试下台湾既蛋饼,就嗌左呢个玉米起司蛋卷饼。 呢到用既系类似手抓饼黎做饼底,味道okay既,但有d失望,因为唔系台湾果种蛋饼黎。最后嗌埋呢个仙草芋圆,有台湾风味,甜度正常。总括黎讲环境 ⭐️⭐️⭐️味道 ⭐️⭐️⭐️⭐️舒适 ⭐️⭐️⭐️优闲 ⭐️⭐️⭐️回头 ⭐️⭐️⭐️
今次去开d2place 睇岩时间就上黎试食啦🤣
麻油鸡

肉燥饭

玉米起司蛋卷饼

仙草芋圆

最后嗌埋呢个仙草芋圆,有台湾风味,甜度正常。

总括黎讲
环境 ⭐️⭐️⭐️