2019-07-04 234 浏览
观塘呢间西餐厅开咗好耐,而家原来转左buffet,见到Openrice有六折优惠,$238咁抵咪一于过嚟食下!平日夜晚尼到唔系好多人。一坐低餐厅送咗一份海鲜俾我哋,有鲍鱼、蚬肉、虾、鱿鱼、青口、带子。样样野都唔错,鲜味十足。冷盘区唔同种类嘅沙律、芝士、生果,冻肠。由于店员安排左我哋坐系热食隔离,所以拎嘢食都好方便,意粉、炒饭、炸物你哋唔使讲啦。重点有牛魔王盛宴同埋侏罗纪公园,钟意食肉嘅朋友就唔好放过啦。另外豉椒炒蚬炒得唔错每日会有一款是日精选,今日就系螺肉蒜蓉,几滑身黑松露忌廉汤都整得唔错,smooth甜品区方面都好多选择,但系因为太饱所以净系食咗芋圆,有好多凉粉、小丸子等等嘅配料被客人任意mix and match。总括而言,二百几蚊又有咁多嘢食真系几抵

冷盘区唔同种类嘅沙律、芝士、生果,冻肠。

另外豉椒炒蚬炒得唔错

每日会有一款是日精选,今日就系螺肉蒜蓉,几滑身

黑松露忌廉汤都整得唔错,smooth

总括而言,二百几蚊又有咁多嘢食真系几抵