2019-07-18 69 浏览
经过tc bistro好吸引的扒房 系mikiki商场对面咋 都好方便系工业区吸引左我眼球入去食左 一食有惊喜环境好有心思 完全唔系heahea连碟都系自家制我看看餐牌 好有多都好想吃 见到有靓靓牛扒价钱都可以 (尖沙咀区呢个价钱实食唔到咁靓既牛牛)二话不说就落单我一份改了餐 有烟三文鱼沙律好开胃加少少钱转左龙虾汤!好出色 龙虾味🦞好鲜 值得值得龙虾汁大虾意大利饭🇮🇹 虾好爽鲜甜 仲环有膏 食到我虾头都要啜埋佢用左意大利米 所以食落也很有口感 而又入味到我最期待既霜降牛上肩M5我话要medium 佢真系整到medium(其他餐厅有时会overcook) 好juicy 份量又唔会太细 就咁原味唔驶点汁都好好味 仲有我好欣赏佢个蒜头 真系唔知点样可以整到咁香忍唔住食晒 之后都冇口臭最后还送甜品 🍮焦糖布甸 小小的 但好味又窝心!一路食 店员都为keep住为我们换碟!好细心 原来佢地都有手工啤酒的 下次要再去试试手工啤先得
系工业区
吸引左我眼球入去食左 一食有惊喜