2017-06-11
朋友介绍系工厂区有一间放题好好食,心谂工厂区点会有放题架?一于跟佢去试吓😏地点都算方便喺地铁站行过去五至十分钟左右唔难揾。头盘刺身卖相吸引,虾刺身一试落去唔止大只而且非常甜,海胆都系够新鲜食落唔会有腥味因为佢系半自助嘅模式,所以佢有一部份系可以自己出拎任食架😋生蚝就系我最期待嘅其中一款啊 生蚝肥大美味,食落一啲都唔腥而且真系越食就越想食😍我就食左差唔多15只 。而且佢任食款式系会变架,即系话每一款食物食完嘅话,厨房都会出另一款既嘅食物出嚟架👍🏻👍🏻👍🏻真系好有心思铁板和牛真系入口即溶,要几成熟都可以自己控制火候龙虾爽口弹牙食得出好新鲜,芝士味道好浓烧烤吧都系想像唔到咁多款美食而且款款都系咁有质素呢个元贝真系不得了佢系放咗三文鱼子同埋佢特制嘅烧烤汁落去真系好好味最后来个粥底火锅,佢嘅配料主打系澳洲安格斯肥牛,肥牛亦都系可以任叫架员工同埋老板个服务都系非常好,佢哋好似当你系朋友咁样同你有倾有讲,好似烧烤吧𠮶度有人排队等啦,佢就会叫啲人返去位等佢就会烧好后拎去俾比客人,真系好好服务👍🏻呢个buffet真系饱到惊😎,真系多谢朋友咁好介绍,一定要再黎👏🏻👏🏻
铁板和牛真系入口即溶,要几成熟都可以自己控制火候
龙虾爽口弹牙食得出好新鲜,芝士味道好浓
烧烤吧都系想像唔到咁多款美食而且款款都系咁有质素