2017-07-03
工厂半自助餐@葵兴近年我都少咗食自助餐一来食唔到咁多,二来觉得啲野食冇咁精致不过今次朋友介绍嘅呢间和藏打破咗我嘅睇法啲野煮得好好食,自助餐好多野都系即制自助餐有即烧嘅食物,种类都多烧蟹子带子劲好食,带子好大只~除咗蟹子仲有好多配料可以拣另外食咗个烧蟹膏都好正,我一个人都食咗两个,哈哈!生蚝都系要先开比你,所以好新鲜朋友好钟意食生蚝,食咗成打都有海鲜冰山有好多种唔同嘅海鲜,同酒店差不多我样样都食咗啲,都几新鲜~自助餐仲有个粥嘅 shabu shabu,好得意~ 安格斯牛肉渌两渌就熟,食完可以再 refill菇都有几款,好鲜甜好好食我哋一开头个套餐都好多野食呢个煎牛肉好 juicy,食得出牛肉质素系靓嘅有鲍鱼食,好矜贵!味道好鲜美啲芝士多到流出嚟,好邪恶 😂 个包脆卜卜,好特别嘅做法~三文鱼鮨一样都系卜卜脆,好滋味 龙虾用芝士焗,好惹味要剪开两半先影到,好劲野饮都有好多选择,食烧物饮啤酒就 fit 哂甜品都有好多种,我最钟意呢个云呢拿雪糕 pancake!个皮煎到热辣辣,但系入面个雪糕就冻嘅食到一冷一热好唔同,好好味 😋
近年我都少咗食自助餐
一来食唔到咁多,二来觉得啲野食冇咁精致
不过今次朋友介绍嘅呢间和藏打破咗我嘅睇法
啲野煮得好好食,自助餐好多野都系即制
自助餐有即烧嘅食物,种类都多
自助餐有即烧嘅食物,种类都多
烧蟹子带子劲好食,带子好大只~ 除咗蟹子仲有好多配料可以拣
烧蟹子带子劲好食,带子好大只~
除咗蟹子仲有好多配料可以拣
另外食咗个烧蟹膏都好正,我一个人都食咗两个,哈哈!生蚝都系要先开比你,所以好新鲜。朋友好钟意食生蚝,食咗成打都有。
另外食咗个烧蟹膏都好正,我一个人都食咗两个,哈哈!
生蚝都系要先开比你,所以好新鲜
朋友好钟意食生蚝,食咗成打都有
海鲜冰山有好多种唔同嘅海鲜,同酒店差不多。我样样都食咗啲,都几新鲜
海鲜冰山有好多种唔同嘅海鲜,同酒店差不多
我样样都食咗啲,都几新鲜~
自助餐仲有个粥嘅 shabu shabu,好得意~ 安格斯牛肉渌两渌就熟,食完可以再 refill。
自助餐仲有个粥嘅 shabu shabu,好得意~
安格斯牛肉渌两渌就熟,食完可以再 refill
菇都有几款,好鲜甜好好食
我哋一开头个套餐都好多野食。呢个煎牛肉好 juicy,食得出牛肉质素系靓嘅。
我哋一开头个套餐都好多野食
呢个煎牛肉好 juicy,食得出牛肉质素系靓嘅
有鲍鱼食,好矜贵!味道好鲜美
有鲍鱼食,好矜贵!味道好鲜美
啲芝士多到流出嚟,好邪恶 😂 个包脆卜卜,好特别嘅做法~
啲芝士多到流出嚟,好邪恶 😂
个包脆卜卜,好特别嘅做法~
三文鱼鮨一样都系卜卜脆,好滋味
三文鱼鮨一样都系卜卜脆,好滋味
龙虾用芝士焗,好惹味。要剪开两半先影到,好劲
龙虾用芝士焗,好惹味
要剪开两半先影到,好劲
野饮都有好多选择,食烧物饮啤酒就 fit 哂
野饮都有好多选择,食烧物饮啤酒就 fit 哂
甜品都有好多种,我最钟意呢个云呢拿雪糕 pancake!
个皮煎到热辣辣,但系入面个雪糕就冻嘅
食到一冷一热好唔同,好好味 😋