2009-12-13
做O左MEMBER咁耐,第一次写食评~HAHAG Gallery系我同男友每次有特别日子O既选择, eg. Birthday, 拍拖周年,Chritmas, 情人节...喜欢G Gallery因为佢装修简单却有情调, 食物味道好,价钱却合理,而且在工业区却很宁静, 朋友都说真的不觉外面是工厂~ 今次好友Birthday, 就带他们来试试~他们一致赞口不绝呢~7:30 开始, 边食边倾近况, 不经不觉已到11:30, 但服务员依然亲切~最Suprise 系, 预早订了个birthday Cake (New York Cheese Cake)我O地食到差不多, 突然D lighting暗O左, waitress拎住个cake 出黎,( 仲要我无比signal佢&未同佢讲边个Bday).佢识放O系主角面前~ 我都好suprise! HAHA! NICE!要提提大家,如果食甜品 心太软 & 焗绿茶布丁 都好正!! 记得试试呀~另陫要提提大家, 甜品心太软 & 焗绿茶
今次好友Birthday, 就带他们来试试~
他们一致赞口不绝呢~
另陫要提提大家, 甜品心太软 & 焗绿茶