2023-02-25 18 浏览
蜜味辣鸡翼6只讲真一放低就觉得好似某连锁pizza店既鸡翼 食落去其实都有d似似地 食得出有蜜糖味 带微微小辣 外脆肉嫩 旋风薯条幼身版扭扭薯条 无谂过咁大兜 30蚊我就觉得劲抵食 坊间平时食 硬系觉得唔够喉 佢另外有款系可以加芝士 热辣辣半溶芝士 包住薯条食 又另一种口味蜜桃冰茶系佢地自家制 饮之前记得搞匀佢 否则分开饮 下面太甜 上面就得茶味 但mix埋就刚刚好主角当然系佢地既burger啦! 超多款 牛 猪 羊 海鲜 连素肉都有 完全照顾晒唔同客人口味 不过今次我反而选择左鹅肝软壳蟹burger厨师好巧妙咁将炸好既软谷蟹砌番成蟹既形状 有心思 鹅肝煎到金黄色 闻到好香 切开左略带浅粉红 熟度刚刚好食burger通常都会食得"吝尽" 但餐厅已经预先帮你切开一半 食个阵就无咁麻烦burger既配料同酱汁唔一定要跟佢本身配搭 可以跟据自己口味再转 不过呢部分就要加钱了其实佢地仲有bar, 唔同酒类既可以order 叫几个小食 一边同fd吹水 一边倾住饮 仲有个露天位 够晒chill

蜜味辣鸡翼6只

旋风薯条