2021-05-12
前排同朋友去咗呢间喺西环嘅良心cafe💛店内装修系行工业风,一坐低店主就超级热情咁推介店内嘅咖啡同埋食物,真系好似店名咁,当客人系neighbor,相当亲切🥰 大家得闲都可以去支持下👍🏻▪️All day breakfast $90▪️呢度嘅all day breakfast 系不定期转款的,当日食嘅有烟三文鱼、芝士炒蛋、蜜糖肠、牛角包🥐、沙律等。全部食物味道都唔错,睇得出系有用心整,例如炒蛋唔会太干有保留蛋汁,牛角包都有搽蜜糖焗🤤 不过份量唔算好多,男仔食就可能唔够饱🤪▪️Oregano Chicken sandwich $50▪️朋友食的,佢话唔错,系健康之选🤪 order时店主有提醒啲鸡肉系冇汁,比较干,超贴心!▪️Dirty $45▪️Dirty就系要饮热啡撞冻奶,𠮶种冷热交融嘅感觉,但佢呢只杯嘅设计,令奶同咖好快沟埋一齐🤔 不过啡系唔错的~▪️Irish Latte▪️朋友钟意咖啡味较浓,所以店主推荐咗呢款~据朋友所讲系唔错🤪
▪️All day breakfast $90▪️
▪️Dirty $45▪️
▪️Irish Latte▪️
朋友钟意咖啡味较浓,所以店主推荐咗呢款~据朋友所讲系唔错🤪