2017-04-28 1013 浏览
我本身不吃甜品的,斋啡都要走糖走奶,所以对甜品不多认识,压根底是一窍不通,边度有甜品食都唔会知。今次就由两位美女带我揾食喇,大力推介添!虽然我不喜欢甜品,不过可以选择清淡一点的。走过海滨长廊,走过海鲜食店,走过公园停车场,转入住宅村屋区,环境越来越宁静,从来未走到那么远、那么深入。七点真的非常早,即刻有位坐。薄荷沙冰?甜品个名唔记得喇,坊间称薄荷对男性身体不太好,轻试一口够了。哗,好有趣!完完全全 100% 系绿箭香口胶既味道,不过就超级冰冻透心凉,清爽甜味不过份。淮山杞子雪耳炖苹果冻,听到个名都知够清又够润,所以我决定食您。旧雪耳可以发得咁大既?巨形版雪耳,菊花咁大旧,只碗都系刚刚够放乍,劲搞笑,哈哈﹗清甜滋润冰糖味道,夹杂苹果芳香,不错不错。香芒忌廉卷,阿力神必食推介,人气招牌甜品㖞。卷住半只鲜芒果肉,一半芒果一半系忌廉,超级足料。微酸带甜芒果肉添上清淡忌廉,好味啊!十分喜欢。薄荷沙冰、淮山杞子雪耳炖苹果冻、香芒忌廉卷,每人一款甜品 share 食,大家可以试多几样,好开心﹗系西贡住宅区够静,坐底饮杯野,食个甜品,跟朋友们畅谈,真系好舒服,直头唔想走呀。不过游完船河已经好疲累,先黎

系西贡住宅区够静,坐底饮杯野,食个甜品,跟朋友们畅谈,真系好舒服,直头唔想走呀。不过游完船河已经好疲累,先黎个甜品作前奏,接住要到布袋澳跟另一班朋友海鲜饭局呢。
薄荷沙冰
淮山杞子雪耳炖苹果冻
香芒忌廉卷
香芒忌廉卷
2013-10-05
$60 (其他)
  • 香芒忌廉卷