2018-04-11
食下午茶时间, 呢个商场系冇麦几多间好拣。下午2点半, 餐厅冇麦人, 得3成人, 我表示一个人唔想坐吧位, 店员话我得一个人坐卡位唔好, 有人黎要搭木台。 我话okay 因为唔多食生鱼片既关系, 我叫个50蚊既有个肥肥既冇戴眼镜既女店员成份咁放系度.. 放果阵个头柠左去另一面, 放低就走左, 我心谂姐系我要等佢上菜定自己黎? 等左阵见到果位店员系我面前走过, 我就知道姐系要我自己黎。 先食寿司先, 材料系新鲜 都干净, 北寄贝系最爱再食鸡翼, 我觉得好正, 小小辣, 真系好似张相咁有3旧。温度唔会太冻又唔太热口。 几好食。个蛋材料十足要收加一。。。 埋单55蚊俾劣评系因为果位店员既态度, 我觉得做野返工, 就算你几唔钟意份工都好, 但你都要对得住自己, 唔可以容许自己做野咁求其。 希望餐厅会同果位员工倾倾计。
因为唔多食生鱼片既关系, 我叫个50蚊既
先食寿司先, 材料系新鲜 都干净, 北寄贝系最爱
个蛋材料十足
要收加一。。。 埋单55蚊