2021-03-01
大角咀一向好多小店,我多数都系去买bagel🤣今次买完就黎食埋日本野🇯🇵我想食鳗鱼🐟朋友就想食拉面🍜~索性叫个巨量二人餐😈包2款主食同3款小食~份量十足嘅拉面仲大过我块面🤩小食都唔小😝主食🐟鳗鱼饭 (+$10)我最钟意呢样🥰鳗鱼真系好够厚肉😋无骨架👍🏻估唔到个蒲烧汁有特别调味过🤭加左啲香料粉,用黎送饭都唔错😆🍜北海道酱油拉面 (+$10)真系超级巨量,上碟果阵我呆左🤣🇯🇵北海道面条煮得比较淋身,口感都滑同微弹牙~两个人分都劲多😆有两大块叉烧,属于瘦果款😉岩哂我怕肥🥚溏心蛋成功流心😍🐷食到最后见到有猪肉丸几特别🤣🌟汤底虽然系酱油,但唔会话觉得好咸!反而系好浓郁,饮完都唔口干😙小食🐷吉列猪扒系定食嘅份量😱猪扒用左厚切方式,薄薄嘅炸皮贴住猪扒,就算夹起都唔会皮肉分开~🥟自家制饺子见好多人都赞就跟叫,皮好薄,内馅有啲甜🤔🎃北海道南瓜炸薯饼🍘钟意食可乐饼🍘嘅我一定要叫🤩呢款有埋🎃南瓜好中我口味😍个炸皮好酥脆,南瓜蓉压到好绵,甜甜地咁几好食🤤价钱💰$258+$20
主食
🐟鳗鱼饭 (+$10)
🍜北海道酱油拉面 (+$10)
🐷吉列猪扒
🥟自家制饺子
见好多人都赞就跟叫,皮好薄,内馅有啲甜🤔
🎃北海道南瓜炸薯饼🍘
价钱💰