2021-11-01 9 浏览
真开心,今年的万圣节终于可以出去玩,咁岩又撞正礼拜六日,唔玩夜啲对唔住自己,星期日懒床起身出去食晏,估唔到连汉堡包店都为节日布置,本身啲汉堡包装纸已经好得意。两个人食咗两样嘢,全日早餐及招牌至尊和牛汉堡。呢个招牌真系唔可以唔食,材料多到不知几多层,首先由个顶望落去做到好似个南瓜咁,好应节。第一层就是荷包蛋、下面是牛油果、大啡菇、烟肉、芝士、洋葱、和牛汉堡、蕃茄生菜、酸瓜,无论点都唔可以一口咬得到,只好分开佢作餐咁食,样样味道都好好,正呀!全日早餐一样咁丰富,两只荷包蛋,薯饼、烟肉、大啡菇、茄汁豆、生菜,仲有一个迷你汉堡,非常可爱,即点即做样样都热辣辣,我哋两个人分食,食完都不知几开心。一人一支果汁加$15唔贵,桃汁菠萝汁。

两个人食咗两样嘢,全日早餐及招牌至尊和牛汉堡。

一人一支果汁加$15唔贵,桃汁菠萝汁。