2019-10-08 831 浏览
[📍香港篇🇭🇰] 未来经典汉堡[📍Hong Kong🇭🇰] Beyond Classic喺香港专食Burger既唔多,因为一个Burger都要差不多过百蚊,唔系个个愿意俾百几蚊食个包架嘛🙊🙊不过今次推介呢个Burger系为素食人士而设!有Beyond Meat 既零动物成份汉堡扒、素芝士配腌红叶头、蕃茄、酸瓜同纯素软包,再淋上秘制蛋黄酱。放入口完全唔腻既Burger我揾到喇❤❤平时一个人边到会食得哂一个,今次呢个因为系素肉,所以完全无问题,鲸吞左🤪🤪一D都唔肥腻😌😌另外,值得一提既系薯条,薯条唔会炸到好硬,好好食😇😇Lunch时间仲有得加$10就可以变成set lunch有薯条有汽水,埋单只系需要$130😆😆
[📍香港篇🇭🇰] 未来经典汉堡
[📍Hong Kong🇭🇰] Beyond Classic