2025-01-15
好耐冇食过自助晚餐,见到 SAVVY逢周五、六特备极尚海鲜盛宴自助晚餐,🈶巨型长脚蟹、冰镇海鲜如龙虾及松叶蟹等,非常吸引🤩黎到真系冇失望,超正👍🏻餐厅座位阔落舒适,环境装修充满时尚感,星期五晚全场爆满,每人包一杯茶饮食物款式都算多选择,除咗有鲜甜厚肉嘅巨型长脚蟹之外,仲有肥美多膏嘅龙虾🦞、松叶蟹、小龙虾、虾、翡翠螺等等,见到都好开心,好啱我口味💕热食有一系列亚洲热荤及特色烧烤,包括烧澳洲牛肉、烤连骨火腿、乳猪、印度烤鸡槌等等,不得不赞,呢度刚新鲜出炉嘅印度烤饼真系必试,超好味😋令人回味无穷!日本刺身都好新鲜美味,有油甘鱼、带子、三文鱼、吞拿鱼等。冷盘仲有多款火腿、芝士、上海烤麸、肴肉、泰式肉碎、扎肉、沙律等甜品亦有好多选择,有好大个朱古力喷泉、小蛋糕、果挞、奶冻、曲奇🍪、软糖等等仲有专人推车送上Häagen-Dazs 脆皮朱古力云呢拿拖肥雪条,而且可以自己拣唔同嘅topping,真系超满足超丰盛嘅一餐❤️