2022-11-11 12 浏览
火焰魔髀(麻辣)魔髀即系超大只嘅鸡髀😆鸡真系大只到有啲吓亲呀!虽然好大只,但系同样揸得非常好。外皮好香脆,入面嘅肉非常多汁,好香鸡味,肉质好嫩滑!餐厅好贴心地包咗锡纸,方面我哋揸住嚟食😝不过麻辣真系几辣,唔太食得辣嘅朋友最好试,其他味喇!黄金魔髀(咸蛋黄酱)比起麻辣,我更加钟意咸蛋黄酱!鸡髀非常入味,咸蛋黄酱好香,但又唔好太浓味, balance 得好好!黄金鸡软骨(咸蛋黄酱)鸡软骨,冇平时喺出面食𠮶啲咁硬,好易就咬得开,有少少似鸡粒。经典金粒豆腐(自家制椒盐〉除咗黄金之外,自家制椒盐都值得一试!佢外皮调味的好惹味,又炸得好脆。豆豆白雪飘沙呢个系豆花沙冰,加芝士奶盖。入口味道似豆浆,芝士奶盖咸咸地几好味招牌水果茶招牌水果茶最多只可以少甜,但我觉得少甜就啱啱好,唔够糖嘅话水果茶会好酸。水果茶入面都好足料,都有啲咬口㗎!

火焰魔髀(麻辣)

黄金魔髀(咸蛋黄酱)

黄金鸡软骨(咸蛋黄酱)

经典金粒豆腐(自家制椒盐〉

豆豆白雪飘沙