2023-10-19 1095 浏览
今日接男朋友收工,嚟到附近呢间我哋间唔中食一次嘅餐厅,顺便记录一下😙-食过嘅朋友仔都知,呢度每一样嘢都好大份😂😂😂但我同我男朋友长期都系眼阔肚窄,成日觉得自己好肚饿,于是每次都会嗌两大碟😂🍝烤蒜鸡肉蝴蝶粉 - $208隔咗两个月冇食,男朋友见到嘅时候觉得「系咪细碟咗?」,食完先知份量完全冇缩过水😂入边会有一粒粒嘅烤蒜,酱汁都好Creamy好浓郁😋系我地最爱嘅menu之一!🌯factory burrito grande - $218今日第一次食呢个,嗌嘅时候完全冇expect系会咁大个😂果然隔得太耐冇食就会判断错误😂呢个Burrito入边包住鸡肉同饭, 另外仲有guacamole同埋sour cream同埋豆可以加落个burrito一齐食-总结:我哋嗌呢度嘅份量,应该可以三个人至四个女仔食都得😂食呢间餐厅落单嘅时候,记得要谂清楚自己系咪真系食得落咁多嘢😂

🍝烤蒜鸡肉蝴蝶粉 - $208

2023-10-19