2019-03-03 194 浏览
小编去嘅时候系放饭时间,所以等位都要等一阵。等位期间已经有店员帮我地落order,悭番d时间。未食之前见到98蚊一个鳗鱼饭,其实仲有d犹疑。不过一入去未坐低,已经见到店员将啲前菜放左系枱面,等我地埋位,已经大大大加分。店内装修都几有特色,放咗好多日本酒同埋灯笼, 放唔到假去日本玩,都可以黎呢间居酒屋打卡。Lunch set😋前菜:面豉汤,沙律,炖蛋😋原条成田酱炭火烧鳗鱼饭 ($98 加一)店主话呢款鳗鱼系佢地专登订番黎,好足料, 亦都好厚肉。条鳗鱼真系好大条,烧得几香,唔会烧到好干身。值得一提嘅系条鳗鱼冇乜骨,所以食得好畅快。唯一可以改善嘅地方就系条鳗鱼唔系超入味,同d酱汁好似分开咁, 如果鳗鱼 可以入味d就100分。食完真系好满足好饱,比较细食嘅建议share食再加其他小食。钟意食鳗鱼嘅你一定要试下。🔎味道乐居酒屋🍽长沙湾元州街498号青华阁地下C舖

Lunch set
😋前菜:面豉汤,沙律,炖蛋
😋原条成田酱炭火烧鳗鱼饭 ($98 加一)

🔎味道乐居酒屋
🍽长沙湾元州街498号青华阁地下C舖