2018-03-04
星期日下午2点半,见旁边嘅板长大排长龙,又见呢间食评不错,所以就谂住一试。食过之后就可以100%肯定,呢度啲好评全部都系打手!首先,我见列佢餐牌原本写住系「免收加一服务费」但系用黑色笔涂咗,好心就印过一张啦⋯⋯咁俾人第一感觉好差。叫人落单,叫咗3次先有人过嚟⋯⋯成间餐厅得一半枱系有人坐,都可以咁嘅服务,真系不知所谓。落单讲咗一次「要滑蛋吉列猪扒饭($78)同四色刺身丼($118)」,个姐姐仔覆单竟然问我:净系叫一个餐?我再重复一次,「仲有个滑蛋吉烈猪」⋯⋯咁嘅服务都仲要加一,离哂谱朋友叫咗吉列猪,睇个卖相好似唔错,啲蛋都无乜问题,点知一食块猪扒就出事⋯⋯真系「皮厚肉薄」块皮系猪扒嘅2倍厚度⋯⋯真系食到猪扒嘅尾尾,都唔知食几耐先食到真系有肉⋯⋯而我自己就叫咗个极上四色刺身丼饭,个碗比想像中仲要细。虾仲有大大条肠未清走⋯⋯而三文鱼竟然系三文鱼碎片咁,劲细块,似一粒粒咁,但因为一开始佢叠在一齐,所以睇唔出系碎片⋯⋯总结呢间野真系,一定唔会再去!
总结呢间野真系,一定唔会再去!