2024-12-26 530 浏览
圣诞节见间餐厅唔多人,咁八百蚊两个人食都觉得应该会正正常常。点知入到去举手想叫个戴眼镜阿叔男待应帮手落单佢直行直过我,如果你有嘢忙紧,我唔介意你俾个眼神或者同我讲叫我等一阵,然后佢后面个同事都尴尬左走埋黎帮我落单。然后等左一段时间就上左鸡翼,但明明个餐有头盘,结果迟过我地黎果枱头盘都到左我地鸡翼都食埋个头盘都未到,摆明唔记得比我地,果个眼镜男待应仲同我讲话唔系唔记得俾,只系出菜时间唔同,九唔搭八,都算。然后我入去坐咗一个钟头三十分钟净系食咗个头盘、鸡翼同埋个蛋,其他嘢全部都未嚟。忍唔住催吓佢哋,然后就有两个大阪烧到咗。食咗一个钟头45分钟,佢仲有个饭未到,因为之后我有嘢要做,已经等唔到咁耐,我就同佢讲真系等得太耐我唔要个饭埋单同雪糕我。本身如果啲服务好啲我都唔介意等吓。同埋重点系,真系个场唔系好多客!虽然我呢餐唔系特别贵,但系正常个客人食食吓个餐一脸劲唔耐烦嘅样同你讲佢要埋单,你系咁意都问吓发生咩事?但系佢哋完全冇任何服务可言。嘢食已经唔好食!间舖头亦都唔系10分多人都可以冧哂档!仲要啲服务咁差!真系点样都唔会再去!
2024-12-25