2019-09-07 395 浏览
之前食过一两次, 印象中还可以,今日放工想食西餐,就在附近拣咗呢间,结果差到要出黎写食评警世话说我和家人一入到去坐低就被催下单,明明距离闭店时间还有一段距离,理应不用这么急吧?点完餐之后,个员工就话冇餐汤 (牛扒餐有餐汤),咁问佢冇餐汤可唔可以补偿番杯野饮,个员工毫无歉意之余仲要西面话冇,好似理所当然咁,态度真系差到冇人有.咁冇野饮,唯有饮水啦. 饮了一口水,哇唔系啩?有异味嘅!? 跟手再检查一下水瓶口和杯口,都有异味,但系食牛扒薯条好口渴,唯有焗住饮,大菌食细菌等嘢食嘅途中我哋闻到厨房传来阵阵油溢味,我哋系最后一台客, 厨房应该系整紧我哋既晚餐,感觉出出地事, 不过既然既然已经order 左,走唔甩,唯有顶硬上要来的还是会来. 食之前闻咗下, 冇乜油溢味, 感觉应该安全. 但系牛扒无味, 咬落去似橡筋,普通港式西餐厅都好食过佢. 西兰花很哽,薯条冇乜特别.呢个牛扒加埋一之后要$100, 冇餐汤冇嘢饮冇服务,真系好唔值,这个价钱在乐富有更好嘅选择,这间店绝对冇下次.以为食完返到去屋企冇事,但最终都系好唔舒服,差啲呕

以为食完返到去屋企冇事,但最终都系好唔舒服,差啲呕