2016-07-28
我都系第1次食野差到要特登开account写食评! 最初我见间cafe装修几舒服, menu 菜色同价钱ok 就帮衬下啦. 好喇坐低张台未抹0既都算叫佢抹番. 落单时我order " 西班牙鸭胸法肠意粉" 同特饮 ( 问个阿姐是日特饮系乜, 佢er......完一轮问同事先知). 个杂菜汤黎左我先醒起个menu有得拣忌廉定杂菜汤woh....我问个waitor 可唔可以转忌廉?因为头先落单无叫我拣0既? 佢话因为忌廉汤卖晒所以无问你. (其实佢可以讲声话卖晒啰) 不过好少事都算. 个汤一饮似茄膏沟水, 又无乜杂菜. 到个柠檬水蜜桃特饮黎, 我直头个心wa ! 一声. 因为面0个块柠檬边系黑色一点点似发mo. 如果系面向底我当你睇唔到, 但系面成块都可以比客, 佩服! 不过我都无投诉因为怕个意粉未黎会加料. 个意粉黎到劲呀! 得一块细鸭胸, 其余系厨师肠, 个汁系茄膏, 酸到盲都开眼, 又咸到爆!!! 我勉强食左1/3顶唔顺, 好想叫个厨师自己试下先! 到个waitor 收野, 我话块柠檬0甘都比客? 佢话其实可以换过块比你. 我话唔洗, 都饮完喇. 盛为$50! 呢间野真系终极差
呢间野真系终极差!