2016-07-31 1180 浏览
琴晚同男朋友收工去食,佢食过牛柳觉得ok 咁我又试下啦,去呢啲餐厅冇预期咩服务,但真系衰过澳牛啰话说我地同另一对男女搭台,4个人都系牛柳餐,我𠮶份最迟上,一上到嚟我切开已经觉得点解唔系七成熟,不过都唔紧要,照食啦,切到第二旧发现肉质好白,仲一层层咁,摆明系鸡肉,咁我就同男朋友讲,另一对男女听到都话系鸡肉,于是我地就揾职员问,问咗三四个人,佢地一嚟到睇都冇睇就话系牛肉,态度极差,仲话唔系牛肉唔通系猪肉咩,我地嘢都未讲完就转身走咗去!呢间餐厅嘅员工同老板都好有问题,讲真我都唔觉得真系好好食,好普通,佢地啲态度好似我要求佢比我食咁,完全不知所谓!如果未食过嘅朋友我觉得唔洗去试,根本同其他怀旧扒房𠮶啲冇分别,唔好去受气!

2016-07-30