2017-12-27 117 浏览
小弟只想就到屋企人去食个放提而已, 点知得黎系同之前叫"赞"既文章有好大既出入1. 未食过日式放题系要等, 计过一碟与另一碟既时间最长系等左30分钟或以上, 仲要系一碟一碟咁上, 系好几张枱都有相同问题2. 追单完全冇follow, 每次都重写单都未必有得食, 足足写左4次咁多, 或许系假期, 但小弟认为漏单既数量仲多过食左既数量3. 食物方面, 炸物类系比较热, 但系刺身类比较细份, 重点系wasabi用外卖既包装, 天妇罗既汁同wasabi都系出去攞, 唔会好似其他放题咁同食物一齐递上4. 有少部份既放题会cash only, 但系我去埋单时间仲可以话冇散钱叫人家等等做食客既, 都系想有个舒服环境, 开开心心食好野, 好既下之再黎帮衬下, 但我相信只为求赚钱而唔顾及服务既质数, 不能留住客人之外, 也会很快被市场淘汰

2017-12-26