餐厅: 翠園 (黃大仙中心北館)
资讯:

2022-11-20 1650 浏览
今日11月20號,下午12點。我們一家人去黃大仙中心北館翠園飲茶。十一點幾遙距拎飛,十二點鐘已經到達門口。等了半個鐘頭,不停見到六個、五個、四個人客不停入座,我們只有詢問門口接待阿姐。阿姐答有就有 、冇就繼續等,一副佛系嘅態度對答我們,唯有繼續等!又等咗半個鐘頭啦,都係得一個等字!我們再追問去,四眼經理終於走出嚟話跟一跟!再等多陣,之後大約一點鬆d,四眼經理帶我們去坐一張疑似六人圓枱, 大家當堂啞咗!啱啱隔離有五個人,都坐緊一張六人嘅長枱,此情此境,情何以堪!最後,受唔到四眼經理嘅晦氣態度,一家人唯有離開!
今日11月20號,下午12點。

又等咗半個鐘頭啦,都係得一個等字!

我們再追問去,四眼經理終於走出嚟話跟一跟!

最後,受唔到四眼經理嘅晦氣態度,一家人唯有離開!
2022-11-20