2017-05-02 2009 浏览
满心欢喜同朋友去食steak lunch set我地order左lunch set, 等左45分钟!!下面就系我地得到既野!! 员工服务极差,隔离台order 迟廿分钟,但一样order 已经食紧。我同友人有礼貌咁请佢地追一追order, 点知隔多10min都冇人理, 继续敷衍我地。问极d foreign waitress,佢地好似先系唔识听英文果个,最后我地ORDER既野都冇黎,要空肚番office。讲番食评,讲下个soup and salad,soup 唔错,有汤味,salad有salad材料咁啰,main course呢?我都想知咩味。我谂大家去餐厅都系想开心比钱食饭,而唔系买难受啰。
满心欢喜同朋友去食steak lunch set

前菜

题外话/补充资料: 最后send 左email比餐厅,得到既回覆系: care to comment? 有趣有趣