2017-10-28
本身想食美味佳,但好多人惊有排等所以去左食哩间串烧王。我地3个人去食。1.食物等候时间长达一小时由夜晚10点几开始坐低叫野食,第一转叫个蒜蓉茄子,等左半个几钟上黎话搞错,隔离个枱既先岩,同我地讲下一个就系我地。佢既下一个系连后面个枱都上左我地个枱都未上黎。再堡之后等左差唔多成个钟先上番个茄子俾我地。2.服务态度非常差去到23:40分我地落第3转野食,都已经唔知落左咩。到左12:15分 我地准备走 因为佢仲有野未黎 ,咁就同个男(负责人)讲,我地未黎既野食唔要,我地赶住走(赶住坐尾班车)!佢话等多阵好快黎,咁又系等。再催,我话唔要喇我要埋单,即刻睇争咩即刻俾哂啲野食俾我。咁我地其中一个人走左我地食唔哂都谂住带走。执整好哂,俾哂钱谂住走啦。无啦啦又送多两碟野食黎话我地后尾叫。我地话都已经俾哂钱同讲左未黎既都cut左单,佢地就要求我地要俾埋钱。佢攞张单黎,已经系差唔多成个钟前落既野食,到我走个刻先送上黎。我地当然唔会俾钱,因为我地20分钟前已经埋左单讲好未上既cut左佢,佢个男职员话我佢地岩岩张单先送到入去整出黎,之前睇唔到,咁我当然话关我地咩事,哩啲系你地既责任黎。最过分系单上面除左圣子同
本身想食美味佳,但好多人惊有排等所以去左食哩间串烧王。
我地3个人去食。
1.食物等候时间长达一小时
再堡之后等左差唔多成个钟先上番个茄子俾我地。
2.服务态度非常差
去到23:40分我地落第3转野食,都已经唔知落左咩。
我地当然唔会俾钱,因为我地20分钟前已经埋左单讲好未上既cut左佢,佢个男职员话我佢地岩岩张单先送到入去整出黎,之前睇唔到,咁我当然话关我地咩事,哩啲系你地既责任黎。最过分系单上面除左圣子同带子其他个几样我地都冇叫过。之后仲闹番我地转头。真系嬲到一个极点!
之后讲唔掂数后尾仲话我地埋完单再加单!之后就想走数。
张单清清楚楚写到明23:40我地落单,我已经勉为其难等左接近35分钟,都算,张单落到佢送到黎已经一个钟后既事。唔知点解都仲可以屈我地埋单仲要落单,讲到好似我地错哂咁。咁起初我都同佢讲清楚要埋单未黎既都唔要。佢自己都帮我计好哂整好哂埋哂单。
之后嘈多两嘈就话只系需要俾带子同圣子钱。
本身都觉得好谂住俾,点知个男职员又嘈话我地埋完单又加单,态度极差。之后我地同个女职员讲本身都想俾,依家$1都唔会俾,讲到我地错哂咁,佢地冇责任!
佢话佢地入单慢,咁关我咩事?我已经埋好咩单俾哂钱。
之后嘈得西利有警察黎,我就话唔介意警察黎评理,佢地又话唔洗同唔好。
其实真系好嬲,开开心心同朋友食餐饭就俾佢地咁既态度同速度影响哂。
所以大家千其唔好再去哩间野!
差到不得了!
简直俾钱买难受!
虽然我都体谅佢地忙同多人,但我每样野都等左成个钟我都仲冇发脾气好声好气同你讲野,个男职员仲要屈番我转头。我系真心嬲到震!
仲要我地平平无其最贵都系食左2只带子同佢后来逼我地要带走个2只带子同圣子,其他都系普通既肉同蔬菜。都食左我地每人$226!
夹埋成张单用左成$6xx!
哩个价钱我食到餐放题或自助餐!
仲洗系街边坐系马路食串烧同食气咩!
所以系以后都唔会再去哩间野度食野同受气!
最后个个女职员话叫番佢地道歉我先俾!
仲要连厨房个个都闹人!话唔要就唔好叫啦!我叫左已经差唔多一个钟你先黎,仲好意思同人讲等20分钟就可以!真系冇谂过上得咁慢,又贵又唔好食仲要咁差既态度!佢间野就赚到笑,我地就嬲到喊!
哩间野真系不可一不可再!
简直系过份!
第一次食野咁受气,第一次要写食评就系因为食左哩间野!