2011-03-08
寿司2件, roll 2件: OK啦, 无特别蟹籽沙拉: OK三文鱼: 望落好似唔多新鲜, 所以我要全熟大虾: 只有我手指公咁大, 切2件, 爽口而无味鸡: 有2粒仔, 无味带子: 切开有4粒, 粒粒都有沙, 食到最后𠮶粒, 实在太多沙, 要吐番出来. 我朋友𠮶碟都有 羊鞍: 我唔食羊, 所以无试鹅肝: 我开始对云海有偏见, 所以无试, 怕佢D货唔知边道薄牛肉: 包洋葱蒜片,味道太抢, 麻麻地. 都系包葱好食D.炒面: 炒得太硬又无味, 炒饭: OK汤: OK雪糕: OK已经饮左2杯可乐, 但唔知点解仲劲口干.当日中午大师傅唔系度, 另外一个靓仔师傅(都做得较奈)教一个新来的, 手势都可以. 但食物质素就好差. 都唔望佢同晚市比, 但实在太差. 怪不得当日BAR台只有我地6个客.75折后要400/位. 平时在这里食晚餐, 第一次试午餐, 但差得太过份. 以后连夜晚都唔去!
蟹籽沙拉: OK
三文鱼: 望落好似唔多新鲜, 所以我要全熟
大虾: 只有我手指公咁大, 切2件, 爽口而无味
鸡: 有2粒仔, 无味
羊鞍: 我唔食羊, 所以无试
鹅肝: 我开始对云海有偏见, 所以无试, 怕佢D货唔知边道
炒面: 炒得太硬又无味,
炒饭: OK
汤: OK
雪糕: OK
已经饮左2杯可乐, 但唔知点解仲劲口干.