2019-01-28 601 浏览
#MJ旺角#MJ打冷#MJ潮式🍚卤水拼盘(🤤7/10)呢碟卤水拼盘就唔算好大碟 比起呢条路既其他几间打烂店黎讲 呢碟野就唔算好抵食,卤水都算入味既 但个卤水汁唔系好香浓,碟野都系大路野 有鱿鱼 红肠 猪耳 鸭肠等等 味道不过不失。🥗西兰花鲜鱿(🤤8.5/10)呢个小菜我个人认为好出色。西兰花炒得恰到好处 翠嫩得黎唔会太生 无草青味,鱿鱼带有鲜味 爽口弹牙 又厚肉口感好好,仲见到有啲红萝卜同姜片粒去辟味,调味都做得唔错。📍鸿发餐厅小厨📍旺角砵兰街116-118号地下#hkig#hkfood#foodpics#foodblogger#instafood#foodies#cuisine#foodshare#foodgasm#foodphotography#hkfoodie#manjai_foodhunter#吃货#相机食先#美食#香港美食#旺角美食#食好西#鸿发餐厅小厨#卤水拼盘#西兰花鲜鱿
#MJ旺角#MJ打冷#MJ潮式

🍚卤水拼盘(🤤7/10)

肠等等 味道不过不失。

🥗西兰花鲜鱿(🤤8.5/10)

📍鸿发餐厅小厨
📍旺角砵兰街116-118号地下