2021-07-15
#大角咀 大角咀好多小店, 😎揾到一家好光鲜亮丽又干净的店, 主打东南亚海南鸡, 试试吧! 晚市光顾, 全场满座, 好彩我哋早一步…💃来一客二人餐再加小食便足够! 主食选一( 🐷猪颈肉、肉饼、🐖元蹄、肉骨茶)、🐥半只海南鸡、住家汤、🥬青菜、两碗油饭或🍚白饭 和 🥤两杯饮品。🤤主食我们选元蹄 (💁♀️店家推介) ~ 好, 要赞下店家! 🤤🤤无介绍错, 超超超好味! 黏口而不肥腻, 满满的骨胶原! 肉质嫩滑, 入口即化, 腌得好入味, 酱汁不会太杰 (我个人嚟讲好欢喜😌😌)! 🐥海南鸡半只 ~ 鸡肉出奇地嫩滑, 鸡皮薄唔肥, 走骨, 我们秒清! 🍚油饭 ~ 好大一碗! 初时以为食唔晒, 但越食越好味, 又唔油腻, 又唔会好烂, 最后, 全碗食晒! 好癫! 🥣老火汤2碗, 可免费转肉骨茶, 咁梗系转肉骨茶啦! 偏马来西亚口味, 无新加坡咁重胡椒味! 用上细排骨, 有杞子、红枣 (🤤好甜)、大量木耳, 煲得几够火喉, 唔会好油腻, 不错! 🥬菜一碟 ~ 灼菜, 蚝油上! 生菜新鲜! 🥤饮品2杯 ~ 我们选蜂蜜四季春绿茶 & 热情果茶! 唔会因为套餐就细细杯, 甜度可选! 💁♀️朋友表示已列入饭
🥬菜一碟 ~ 灼菜, 蚝油上! 生菜新鲜!
💁♀️朋友表示已列入饭堂之列!