Berliner Eisbein Pork Knuckle 柏林德国猪手 ($238)🐷🌟🌟🌟必试推介!我每次嚟都必叫猪手!呢个价钱食到咁正嘅猪手!而且味道超级好食!猪手爱好者嘅我表示食过咁多间猪手,呢个真系数一数二好食!size都几大!猪手用左独家秘方慢煮八小时,所以猪手外皮跟肉都非常之嫩,真系有入口即溶嘅效果,虽然唔知秘方系咩🤣但食落外皮有蜜糖焦甜,非常惹味!性价比相当之高!配合埋两款酱汁(烧烤酱+芥末酱)同酸瓜,非常开胃唔油腻!推介👍🏻👍🏻👍🏻Linguine Alle Vongole 香蒜白酒蚬肉扁意粉 ($138)🍝呢个又系我每次嚟到会order😆😆推介推介🌟🌟🌟有睇开我食评嘅朋友仔都应该知我对海鲜系有份热爱,所以我好中意食呢个意粉!首先,唔系讲笑,非常大碟,呢个价钱有呢个份量真系唔系间间做到,记得第一次order上菜嘅时候系有惊喜,因为啲蚬真系非常之大粒同份量多,每啖都食到好饱满嘅蚬肉,而且蚬肉系伴随住少少海水咸味,非常之正,完全唔腥,香蒜+烟肉条炒得好香,意粉硬度刚刚好👍🏻👍🏻Duet Potato Fries 双式炸薯条 ($58)🍟🥔🍠今次试新小食,就系呢个两款嘅炸薯

今次试新小食,就系呢个两款嘅炸薯条,分别有普通薯条同埋炸蕃薯条,大大条炸得几香口,蕃薯味都有嘅😚惊食到好滞的话就可以点埋非常开胃嘅沙律酱,或者非常惹味嘅烧烤酱都好好食!中意食薯粉嘅朋友仔记得试🥰