今日男朋友带左我去太子呢间新开无耐嘅魔术酒吧。一入到去店员好用心咁同我地介绍下呢间餐厅嘅唔同酒款以及主打魔术表演。脆炸蜜味啤酒单骨鸡翼 $88味道一流,食落好有啤酒香味,而且单骨鸡翼好方便,唔洗食到好麻烦,送酒一流。自家油封鸭腿配牛油果蓉 $158鸭腿等嘅时间长小小,但系鸭腿油香味同埋肉质都值得等待。再配埋个牛油果蓉好食到完全唔想share比男朋友。啤酒慢烤香麻手撕猪肉汉堡 $118如果钟意食麻辣口味嘅人呢个汉堡真系可以一试,麻辣手撕猪肉fusion burger而且burger包系有处理过,咬落脆香,好好食。🇭🇰青柠蝶豆花蜂蜜手工啤 $108好饮,好特别而且餐厅都有好多唔同款式嘅香港本地酒。🇭🇰Two Moon 五花茶 Gin $118香港本地Gin,店员建议先neat饮,然后再加冰,最后就慢慢加tonic,一个Gin 3个层次。饮落好有五花茶同菊花茶嘅味道,好特别。整体来讲,我哋一定会再去饮酒,因为太多款式想试下,而且食完野,魔术师会过黎表演同客人做下互动,其实都几开心。
脆炸蜜味啤酒单骨鸡翼 $88
自家油封鸭腿配牛油果蓉
自家油封鸭腿配牛油果蓉 $158
啤酒慢烤香麻手撕猪肉汉堡 $118
青柠蝶豆花蜂蜜手工啤
🇭🇰青柠蝶豆花蜂蜜手工啤 $108
好饮,好特别而且餐厅都有好多唔同款式嘅香港本地酒。
Two Moon 五花茶 Gin
🇭🇰Two Moon 五花茶 Gin $118