2021-11-22
今次同大家介绍系我喺香港最爱食既其中一间食台湾野既店!呢间系我第n次返兜啦,虽然小小贵,但佢果碗暗然销魂卤肉饭真系我目前ge真爱。成个味道都咸甜适当,肥瘦均匀,加埋啲洋葱脆脆系饭面度捞埋一齐食,真系每食一啖都系享受🤤另外,佢地既咸蛋黄芋泥波波都几有惊喜惊喜😳粒芋泥波波沟埋蛋黄酱一齐食,又几夹wo!带比舌头一种新鲜感🤤蟹肉麻婆豆腐捞面都好正,小辣😌我都食到,多蟹肉,豆腐同面真系好夹口感好正!鸡球波波都系啲外脆肉冧既,加埋佢𠮶两个酱一齐色真系别有一番风味呀Oreo麻糬都系好食ga🤤系完d热辣辣既野,再黎个凉阵阵既甜品,黏而不腻食左几次都无失望,下次都会继续烧朋友黎食♥️♥️♥️ trust me, go try it🤗
题外话/补充资料:
最少消费要150hkd/位,set得好有d高,同埋只收cash,唔方便