2020-07-12 172 浏览
刚刚开业一个月,现在仲试业中,见到网上好评如潮,又来试吓火腿蟹肉芦笋卷($138)Parma ham包幼芦笋,上面加蟹肉&芝士,整体感觉几rich,送酒一流烤香草保云酥纽西兰小羊扒($268)高度推介!五成熟,羊扒厚身好𣺉,有少少羊臊味,真系好正!本身好钟意食羊,亦都好钟意羊臊味 ,而呢个程度嘅臊味又唔会超级强烈,大部份人都会接受,羊扒上面仲有脆脆面包糠,增加口感,老板话唔好用刀叉食,要用手食,会更惹味,加埋gravy,感觉好幸福👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Bos Vinci 苹果酥皮卷 ($78)苹果酥皮卷有好多苹果,好香cinnamon,低糖,要先食苹果酥皮卷,再食旁边Chocolate Mousse Cake ,因为Chocolate Mousse Cake比较甜,Mousse cake香滑,而且饼底脆脆、配搭好唔错Grapefruit Soda ($58)低糖,卖相好吸引食完已经谂紧,下次要试咩😹😹
刚刚开业一个月,现在仲试业中,见到网上好评如潮,又来试吓

火腿蟹肉芦笋卷($138)
火腿蟹肉芦笋卷

烤香草保云酥纽西兰小羊扒($268)
烤香草保云酥纽西兰小羊扒

Bos Vinci 苹果酥皮卷 ($78)
Bos Vinci 苹果酥皮卷

Grapefruit Soda ($58)
Grapefruit Soda

低糖,卖相好吸引

食完已经谂紧,下次要试咩😹😹
火腿蟹肉芦笋卷
烤香草保云酥纽西兰小羊扒