火山烧已经食过几次!第一次系食晚餐要排几十分钟先有位 第二次系食午餐 今日已经系唔记得第几次食了(ᐡ•͈ ·̫ •͈ᐡ ) 好钟意佢地一个餐一个价钱又有汤又有主菜又有餐饮!今日去左食下午茶餐叫左芝士吉列猪扒配手打乌冬 全部都上得好快~忌廉汤一如既往咁好正常都好饮 我最钟意系个手打乌冬(*゚▽゚)ノ 每一啖乌冬都好滑 同埋佢系用扁身乌冬which is my favourite♡ 另外想提一提乌冬内既粟米都好好食好甜 食紧都仲有hehe 细食既我最后都食晒成个餐所有野饱到晚餐都食得好少……服务方面下午茶时段无咩人一去到就可以直入~侍应哥哥好好态度 乌冬到左因为张枱唔够位佢慢慢帮我执好张枱放齐所有食物!另外佢都好贴心会主动问我要唔要七味粉ദ്ദി^._.^) 推荐大家!

2021-11-08