2021-11-28 787 浏览
本身住系东涌都唔太留意到依间韩国餐厅(因为要走到缆车站旁边ge公园入面)偶然食过一次佢ge下午茶咁就入左韩食ge其中一间名单尤其系中午去D阳光直射入间餐厅个feel几好,第一次无影过相今次见个menu 转左新随便更新下。首先韩国伯伯(个feel好似鱿x游戏个01咁)系入面但好似都识听广东话~其他啊姨都几友善入到去都有唔少人,上次叫左羊肉汤面(唔钟意骚ge友朋仔最好唔好试),今次叫左系海鲜汤面有两款随机前菜,个伯伯重好贴心咁俾个碗仔我放青口壳,碗汤面系几足料ge汤底同面都俾都我韩国ge味道再望埋个环境有种好舒适ge感觉。可能太过舒适令到我联想到夜晚系到食饭一定会有人饮醉酒然后打架ge感觉,随便讲埋间餐厅烧烤ge环境都几match。总括黎讲间餐厅吸引我ge有三点:韩国伯伯、汤面口感同系汤底
咁就入左韩食ge其中一间名单

首先韩国伯伯(个feel好似鱿x游戏个01咁
)系入面但好似都识听广东话~其他啊姨都几友善
,随便讲埋间餐厅烧烤ge环境都几match。
总括黎讲间餐厅吸引我ge有三点:韩国伯伯、汤面口感同系汤底