我都试过食过呢间巴西烧烤几次,我觉得服务态度、食物水准、环境气氛、收费都只是一般啦。但是9月尾有一次试过系尖东广场既巴西烧烤食到变坏左既薯仔沙律。唔单止系我食到薯仔沙律有阵变坏左既酸馊味,而且连同行既三位朋友都食到和闻到阵怪味。于是,我同个女经理讲沙律变左怪味唔食得,叫佢唔好再放系度等人舀黎食。点知佢睇又冇睇过,闻又冇闻过,唔驶讲就更加冇食过啦,就已经死口否认话食物系冇问题,可能只系我唔习惯佢地薯仔沙律既味道㖞。(我之前都食过佢地既著仔沙律,都冇食到呢种酸馊味。)结果个盆沙律就继续放系度,到我差不多走既时候(九点半再到佢开第二场时),我都仲见到变坏左沙律系度。好彩我时运高,食左少少都冇肚痛。但是唔知其他既顾客会唔会有问题呢?如果有客人投诉食物有问题,个经理系唔系应该立即去睇睇和试下,而不是马上将问题否认,并且将之归咎于客人的问题呢?